Dagens rett

Ørret med polentakake

Søndag innebærer ofte fiskemiddag. Så også i dag, og det er ørret som skal trakteres. Polentakake er ikke den påfølgende dessert, men derimot et ytterst delikat tilbehør til fiskemåltidet. En herlig tropisk salsa innbyr umiddelbart til benyttelse av en hvitvin fra området Graves i Bordeaux. Velbekomme!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Ørret med polentakake

Fremgangsmåte

Skjær ørretfiléten i 4-6 serveringsstykker. Dryss over med salt og pepper. Stek fisken i margarin/olje på middels varm panne til den er gyllen.

Server med polentakake og tropisk salsa.

Polentakake:
Ha ingrediensene i en kjele og kok under omrøring til en tykk grøt. Glatt grøten utover i en oljet form, ca 3-4 cm tykk og la den avkjøle.

Skjær polentakaken i spisser eller biter og stek den sammen med fisken.

Tropisk salsa:
Bland alle ingrediensene og la det hele stå kjølig et par timer.

Sendt inn av

Foto: Lisa Westgaard

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen