Panerte kjøttkaker
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Arbeid saltet inn i kjøttdeigen til den blir seig. Bland deretter krydder og potetmel inn i deigen. Spe med melk eller vann. Spe med litt væske av gangen og arbeid dette godt inn i deigen før du sper igjen.
Rør inn finhakket paprika og revet ost. Form til ovale kjøttkaker.
Bland sammen kavring, finhakket paprika og persille på en tallerken. Rull kakene i blandingen og legg over i en ildfast form. Stek kakene på 200° C i ca. 25 minutter.
Server med gulrøtter og squash i skiver surret i smør, og potetmos tilsatt finhakket paprika og purreringer.
Sendt inn av Matprat.no
Drikke som passer til denne oppskriften

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.