Pinnekjøtt i farger
Pinnekjøtt i farger

Fremgangsmåte
Pinnekjøtt tilberedes på vanlig måte: Først dampkokt på rist deretter grillet i raskt i ovn. Detaljert fremgangsmåte her
Lag kålrotsstappe .
Rens og kok brokkoli i lettsaltet vann, til den er mør. Skyll og damp spinaten til den faller sammen eller tin dypfryst spinat og la den renne godt av. Mos brokkoli og spinat sammen.
Lag hvit saus og la den koke i 5 min. Rør den hvite sausen sammen med ett egg tilsett deretter brokkoli-og spinatmosen. Smak til med salt, pepper, hvitløk og tabasco.
Smør små former og fyll dem. Sett formene i langpanne med varmt vann (vannbad) og la timbalene stivne midt i ovnen i ca 20 minutter.
La dem stå litt i formene før de hvelves ut.
Nærmere julefarger kommer du ikke og den friske tyttebærsausen hever smaken.
Pinnekjøtt er enklere enn du tror
Tapas er en god løsning for jule- eller nyttårsfesten
Klassiske retter til tapas finner du her
Lag ditt eget pålegg med disse velprøvde oppskriftene
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
86 POENG
-
84 POENG
-
89 POENG
-
86 POENG
-
83 POENG
-
90 POENG