Pølse i tomatform

Det finnes mange måter å servere kjøttpølser på. Denne retten lager seg nærmest selv. Mens den godgjør seg i ovnen kan du ta deg et glass av vinen vi anbefaler.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pølse i tomatform

Fremgangsmåte

Poteter, tomat og løk skjæres i skiver og legges i en smurt ildfast form. Krydre med salt og pepper, stek i ovnen på 200 C i ca. 35 minutter.

Legg så på pølser skåret i skiver og noen oliven, og dryss over med revet ost, kavring og basilikum. Stek videre i ca. 10 minutter.

Slik lager du perfekte pølser

Alt du trenger å vite om pølser

Her er det veldig mange pølseretter du kan forsyne deg av 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen