Gi pølsefesten ekstra smakstrøkk med disse tipsene

Slik gjør du pølsene ekstra spennende

Krydderpølse med bacon

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

Fyll

Fremgangsmåte

Lag et snitt på langs av pølsa og fyll i fyllet.

Snurr en baconskive rundt hver pølse og fest den med tannstikkere eller coctailpinner slik at fyllet holdes på plass.

Grill pølsene på grillen eller stek de i en stekepanne og varm tortillaene.

Ha gjerne salat og tomatskiver på tortillaene før du ruller sammen pølsa.

Kraft til trekking av pølser

Flere lekre pølseretter finner du her

Lær mer om pølser her

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Slangepølser

Antall porsjoner

10

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

0.25 ts
1.5 dl
1.5 ss

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene til deigen sammen i en bolle.

Del deigen i 10 like store deler. Trill ut ca. 1 cm tykke pølser.

Rull deigen rundt pølsene. Legg spiralene på bakepapir.

Stekes midt i ovnen ved 220 grader i ca. 10 minutter, eller til deigen er blitt gyllen.

Tips: Legg deigen i en pose med litt mel rundt og ta med ut på tur.

Lag slangepølsene ute og stek dem på bål i ca. 10 minutter.

Kraft til trekking av pølser

Flere lekre pølseretter finner du her

Lær mer om pølser her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Salsapølse

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

 
1 glass

Fremgangsmåte

Skjær et langt snitt på langs av pølsa og fyll med salsa.

Surr rundt bacon slik at salsaen holder seg på plass.

Grill pølsa i 3-4 minutter på hver side. Snu ofte.

Server med pølsebrød og epleraita, eller hvitløksdressing.

Hjemmelaget salsa

Kraft til trekking av pølser

Flere lekre pølseretter finner du her

Lær mer om pølser her

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen