Om du er opptatt av at ting skal smake godt, er du ikke alene. Norgesberømte Pascal Dupuy mener kaker skal skape «en eksplosjon i munnen».
Gir mersmak
Smaker som passer sammen, kontraster i konsistenser og vellykket steketid er det du skal tenke mest på når du baker.
Så også med disse «enkle» og kanskje litt unnselige julekakene. Men som når du først har fått smaken på dem, gir deg lyst på mer.
Dette er en gammel oppskrift fra konditor David Sponheim som er tilpasset litt etter hvert.
Kjappe å lage
Oppskriften på disse brune pinnene er altså ikke vanskelig. Har du det travelt før jul, kan disse lages kjapt. Det tar under 30 minutter.
På en enkel og hurtig måte har du nå ett slag, enten du har tenkt å bake i alt sju, eller nøyer deg med et par.
TIPS: Jo tynnere du trykker ned deigen, jo hardere blir dine pinner. Vil du ha myke pinner, er det best å la tykkelsen på deigen være ca 1 cm etter at den er trykket ned. Se flere kokketips