Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene

Vårruller kommer du ikke utenom

Thai-vårruller

Fremgangsmåte

Vårrullpannekakene legges til tining i et kjøkkenhåndkle. Vermicellien avrennes og skjæres i 4 cm lengder. La soppen avrennes, fjern stilkene og finhakk sopphattene. Bland sopp og vermicelli med krydderurtene, grønnsakene og kjøttet. Tilsett fiskesaus og bland alt godt sammen.

For å lage små vårruller skjæres pannekakene i fire. Ta dem fra hvernadre og dekk til med kjøkkenhåndkle igjen. Legg en skjefull med fyll i hjørnet på hver pannekake og brett hjørnespissene over. Brett inn sidene over fyllet og rull sammen oppover mot spissen. Fukt spissen og brett den ned.

Til store vårruller brukes pannekakene hele.

Varm olje i en frityrgryte eller wokpanne. Ha en rist dekket med kjøkkenpapir stående klar. Når oljen er varm, legg forsiktig tre eller fire vårruller nedi, og stek til de er gyllenbrune. Legges på risten til avrenning.

Legg vårrullene på en tallerken og pynt med koriander- eller persillekvaster.

Serveres med en bolle søt Thai chilisaus.

Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen