Dagens rett

Red Curry Beef

Red Curry Beef høres sterkt ut. Navnet gjenspeiler imidlertid fargen i større grad enn kraften.

Er det ikke deilig å kunne sette en rykende varm gryterett på middagsbordet. Noen gryteretter er superraske, mens andre trenger litt tid, men du verden så godt det er!
 
Under oppskriftene finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Biff i rød karri (Red curry beef)

Fremgangsmåte

Skjær kjøttet i rause biter som brunes på høy varme i en stekepanne eller wok. Legg til side.

Ha løk, fennikel og gulrøtter i pannen og brun disse lett sammen med ingefæren. Tilsett currypasta etter smak.
 
Hell over kokosmelken, ha i limeblader og sitrongress.
 
Kok opp og la det koke til det utskilles små røde prikker i sausen. Smak til med brunt sukker, salt og pepper.
 
Tilsett brokkolien og bønnespirene mot slutten av koketiden slik at det fortsatt er litt tyggemotstand på disse ved servering.
 

Ha i kjøttet til slutt, det skal IKKE koke etter at kjøttet er kommet oppi.

Jasminris er godt til, og evt. godt brød eller hvitløksbaguetter.

Tips: Prøv gjerne med litt finhakket koriander over helt til slutt.

Her finner du flere karriretter

Flere internasjonale retter finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 
- det er selvfølgelig gratis.

 

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen