Rotgrønnsaker er fortsatt like hot - og nå er de på sitt aller beste

Rotmos erstatter potetmos og annet tilbehør

 

Rotgrønnsaker egner seg godt til mos eller stappe. Varier den hjemmelagete stappen med kokte rotgrønsaker som selleri, persillerot og gulrot. Ønsker du en stappe med en knall rød farge og spennende smak, kan du koke poteter og rødbeter sammen!

Rotmos

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

1 l
0.25 ts
2 ts

Fremgangsmåte

Skrell og del potetene i biter som kokes møre i lettsaltet vann. Hell av kokevannet og mos potetene.
 
Smak til med krydder og fløte. Nydelig å servere til røkte kjøttretter.
 

Sendt inn av

Foto: Inkognito

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen