Slik setter du sammen et fristende koldtbord
Koldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Koldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.
Les hele sakenDet er slett ikke så vanskelig å lage gode velsmakende vegetarretter - prøv denne nydelige burgeren.
Les hele sakenOliven har masse smak og i en tapenade blir den enda fyldigere.
Les hele sakenKombinasjonen av ovnsstekte neper og den klassiske auberginesausen fra Midtøsten, bedre kjent som baba ganoush, er sublim.
Les hele sakenAt vi har sagt farvel til julens utskeielser, behøver ikke bety en hverdag fattig på smak, bare lettere. Her er 25 oppskrifter.
Les hele sakenPasta er alltid godt. I dagens oppskrift gir vi deg en rimelig, enkel og ikke minst vegetarisk og småsint utgave av arten.
Les hele sakenPastaretter er for mange førstevalget når lettvinte middager skal på bordet. Dagens variant er imidlertid ikke blant de vanligste.
Les hele sakenEn riktig favoritt blant store som små kan vi kalle dagens rett, som i dag er både vegetarisk og kompromissløs når det kommer til smak.
Les hele sakenIntet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.
Les hele sakenPizza er kosematen fremfor noen. Når noe er så positivt ladet allerede og ikke minst med grunnsmakene på plass, kan du fint gjøre den vegetarisk.
Les hele sakenRotgrønnsaker har en sentral plass i vår mattradisjon. Sjekk ut oppskriftene og ta gjerne vinforslagene med på kjøpet.
Les hele sakenLag derfor ekstra stor porsjon av denne raske ovnsretten som kun trenger godt brød ved siden av.
Les hele sakenAubergine er redningen for mang en vegetarrett. Ser vi mot sør, finner vi mye god inspirasjon for å hente ut ekstra smak av denne kjøttfulle grønnsaken.
Les hele sakenFalafel er langt mer smaksrik enn de aller fleste kjøttboller. Når også tilbehøret har mye av alt, må det bare bli godt.
Les hele sakenBrokkoli er noe av det sunneste du kan servere. I gratinert utgave blir den spiselig også for grønnsaksvegrere.
Les hele sakenAt veggiser også har det gøy, er denne oppskriften et godt bevis på. Ingen kommer til å savne kjøttet eller fisken i dag.
Les hele sakenDenne helgrønne risottoen er en oppskrift også barna mestrer. Og styrken kan tilpasses familiens smak.
Les hele sakenGratinert aubergine med couscous er både eksotisk og smaksrikt. Dessuten lett og raskt å lage. Her er oppskriften.
Les hele sakenHodekål er supersunt og nesten gratis, men den trenger hjelp av krydder for å løfte seg ut av sitt litt traurige rykte. Det gjør denne oppskriften til gangs.
Les hele sakenNå er vinterkålen på sitt beste. Sørg for alltid å ha et kålhode i kjøleskapet.
Les hele sakenPasta til middag er ikke bare enkelt og kjapt, men også godt. Når du står foran et helt nytt år, er det også fint å tenke grønt.
Les hele sakenI dag serveres lasagne uten de tradisjonelle lasagneplatene. En ren vegetarrett med andre ord. Med den gode smaken i behold.
Les hele sakenSvartkål utfordrer grønnkål på grønnsakstoppen. Denne suppeoppskriften er bevis nok.
Les hele sakenTomatsuppe med vaffeltoast tilfredsstiller selv den kjøtthungrige - uten kjøtt.
Les hele sakenDisse gresskarlappene smaker mye bedre enn brød til suppen. Eller de kan bli midtpunkt i måltidet. Her er oppskriften.
Les hele sakenGode grønnsaker skaper også en klassiker som lasagne om til en ekstra god smaksopplevelse. Med litt chili løftes smaken ytterligere.
Les hele sakenI denne innpakningen kommer nemlig tacostemningen enda bedre fram enn den etter hvert så klassiske kjøttdeig + butikktortilla.
Les hele sakenDet er ikke mye som overgår sesongens rotgrønnsaker når det kommer til smaksfylde. Derfor skal du bruke dem så ofte som mulig.
Les hele sakenGlad i pasta? Da er dette en rett for deg. Med soltørkede tomater, basilikum og hvit geitost etter hva du liker, blir mandagsmiddagen både spennende og smaksrikt. Og helt uten kjøtt.
Les hele sakenOg det uten noen form for kjøtt. Og helt uten at det går på bekostning av smaken. Bare prøv.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken