Slik mikser du drinken Ruby Red Ruby

Herlig forfriskende smak av grapefrukt - ukens drink er en perfekt avslutning på en lang arbeidsuke!

Smaksatt vodka er en fantastisk base for de herligste drinker, og du kan finne de mest spennende smaker.

Våre gode naboer i øst har hatt en enorm suksess over hele verden med sitt flaggskip - Absolut . Mange av oss husker de mange kunstverkene som har blitt laget med bakgrunn i den spesielle flaskedesignen, og det skapte litt av et oppstyr da Holmenkollen dannet bakgrunn for en Absolut-reklame for noen år siden.

Nå har endelig deres siste vodka blitt lansert for oss her i Norge - Absolut Ruby Red er den første vodkaen med smak av rød grapefrukt. Den syrlige, rike smaken av frisk grapefrukt kommer godt frem i denne vodkaen som ikke er tilsatt verken sukker eller annet søtningsmiddel.

Mange bartendere over hele verden har trykket denne vodkaen til sitt bryst, nettopp på grunn av at den ikke blir overnaturlig søt og at den fremhever grapefruktsmaken i drinkene.

Dette mener også Roar Hildonen , som til daglig driver restauranten To Rom & Kjøkken i Trondheim. Han er en av Norges fremste bartendere og vant i 1993 verdensmesterskapet for bartendere   i Østerrike. Denne ukens drink er mikset for deg av en ekte verdensmester !

Er du interessert i drinker og drinkoppskrifter? Nå kan du enkelt ta vare på alle dine oppskrifter online - les mer her (klikk).
 
Vi ønsker deg en riktig god helg!

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Ruby Red Ruby

Ingredienser

2 cl
Absolut Ruby Red

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene i en shaker med is - shakes forsiktig og siles over i et kaldt martiniglass.

Pynt med en skive grapefrukt eller en liten skalk av skallet.

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen