DAGENS RETT: Så enkelt, og så godt kan det gjøres

Dagens rett Kyllingfilet med smakfull saus

Så enkelt, og så godt kan det gjøres

Å lage en god saus er faktisk veldig enkelt. Bare prøv sausen i denne oppskriften. Den passer også til mange andre kjøttyper enn kylling.

Denne oppskriften er nemlig mye enklere enn hva du tror ved første øyekast. Selvsagt trenger du en god kraft for å få virkelig god smak. Har du ikke det for hånden, kan den kjøpes. Eller du kan selvsagt bruke buljongterning. 

Slik lager du kraft selv

Flere tips om velsmakende kyllingretter finner du her

Bestill  dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Kyllingfilet med smakfull saus

Fremgangsmåte

Krydre kyllingfiletene og stek dem over middels høy varme i olje og smør ca 3-4 minutter på hver side og la dem hvile like lenge.
 
Stek soppen pent brun i litt olje i en varm panne.

Kok opp kraft og fløte i en kjele. Smak til med sennep, soyasaus og eventuelt salt og pepper.

Jevn sausen med maisenna utrørt i litt kaldt vann. Ha i paprika og sopp, la sausen koke et par minutter.
 
Server kyllingen med kokte poteter og en frisk salat ved siden av.
 
 

De beste oppskriftene med kylling

Lei av den samme kyllingoppskriften? Her finner du garantert ny inspirasjon


Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

 

 

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Espen Grønli

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen