Dagens rett

Salt Bris

En smaksrik salat med matchende dressing og dertil frisk hvitvin skal hjelpe godt til å sette smaksløkene under vann denne torsdagen. Denne salaten er også fin utover vårens late dager.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Salt Bris

Fremgangsmåte

Riv og skyll salaten og legg den på et fat. Skjær pærene i tynne båter og legg på salaten.

Skjær salt storfekjøtt i strimler og brie i skiver, og legg på salaten. Dryss over grovhakkede valnøtter.

Bland sammen olivenolje og vineddik og bland inn i salaten.
 
Serveres med ditt favorittbrød. Du kan godt bytte ut valnøttene med ristede mandler.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen