Se alt det gode du kan lage med blomkål

Den fantastiske blomkålen

(Bilde: zi3000)

Stekt blomkål er en rett i seg selv

 

Stekt blomkål med persille, hvitløk, sitronskall og parmesan

Antall porsjoner

3

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

0.5 stk
1 dl
bladpersille, hakket
stk

Fremgangsmåte

Skjær blomkålen i skiver. Fordel i en ildfast form. Dryss over hvitløkskivene og persillen. Drypp over olivenoljen og sitronsaften. Ha nykvernet salt og pepper over til slutt. Stek i ovnen ved 175 grader i 20-30 minutter. Før servering drysses finrevet sitronskall og parmesan på toppen. 

Tips:
Denne retten smaker fortreffelig med brød til eller som tilbehør til fisk, kjøtt, gjerne spekemat eller røykt fisk. 

Mange deilige oppskrifter med blomkål

Frys ned høstens beste grønnsaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

 

 

Sendt inn av

Foto: zi3000

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen