Heretter kommer du ikke til å kaste brød

Oppskrifter med brød

(bonchan)

Heretter kommer du ikke til å kaste brød

Brød som ikke lenger er helt ferskt, er det faktisk utrolig mange måter å få avsetning på. Her finner du en rekke oppskrifter.

Alle vet at det er en synd, men få gjør noe med det. Gårsdagens brød havner altfor ofte i søpla. Det er det ingen grunn til, for det skal så lite til å forvandle ikke helt ferskt brød til nye ingredienser, som krutonger, eller la det inngå i alt fra kalde forretter til desserter.  

Har du kjøttkvern, er et tips å kverne opp brødet til en grov masse, for så tørke det. Og deretter oppbevare det i en tett boks. Da har du alltid en helt gratis ingrediens for hånden. 

Selv om vi skriver oktober, er det ikke for sent med forsetter.  

På de neste sidene finner du oppskriftene du trenger for å redusere brødkastingen

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen