Med dette til middag rydder du opp i brødkurven
Gammelt brød har en tendens til å hope seg opp, men det skal altså ikke kastes, for til denne middagen trenger du brød både i suppa og til brødkrutongene.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Gammelt brød har en tendens til å hope seg opp, men det skal altså ikke kastes, for til denne middagen trenger du brød både i suppa og til brødkrutongene.
Les hele sakenHjemmebakt brød er alltid populært. Apéritif gir deg oppskriftene på brød og andre fristende bakverk som passer i matpakken, til frokosten eller som følge til dagens varme måltider.
Les hele sakenBrød som ikke lenger er helt ferskt, er det faktisk utrolig mange måter å få avsetning på. Her finner du en rekke oppskrifter.
Les hele sakenMange kvier seg for å bake selv. Det er det ingen grunn til. Prøv en av disse oppskriftene og du er på god vei til å bli en bedre baker.
Les hele sakenI dagens oppskrift har vi latt fiskeburgeren få følge av en frisk salat med epler og stangselleri. Det blir både sunt og godt.
Les hele sakenÅ bruke gammelt brød er ikke bare trendy, det er gammelt som alle hauger. Og ikke minst knallgodt.
Les hele sakenGrove burgerbrød gir både mer metthetsfølelse og mer smak. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenHar du lurt på hvorfor proffbakerne foretrekker damp når de baker? Svaret finner du her.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld når Prinsesse Natalia Giucciardini Strozzi tar med seg sine viner og fascinerende slektshistorie til Son Spa.
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Toscana når Fèlsina inntar hovedstaden den 06. oktober
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDe beste GG-rieslingene har passert tusenlappen, men noen holder igjen. Fra superparet Carolin og Oliver Spanier får du enorm kraft for drøyt 700 kroner.
Når Agrapart-arven deles på to, er det faktisk blitt en gavepakke til champagneelskerne. Det er en av flere oppdagelser blant septembernyhetene med (og uten) bobler.
Om du frykter høsten, er trøsten at det er veldig mye godt rødt som lanseres i september.
Loire og chenin er en kombinasjon som er vel så interessant som Burgund og chardonnay. For du får mye mer for pengene.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Denne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.
Les hele sakenNår Agrapart-arven deles på to, er det faktisk blitt en gavepakke til champagneelskerne. Det er en av flere oppdagelser blant septembernyhetene med (og uten) bobler.
Les hele sakenOg vi snakker verken om pinot noir eller chardonnay, derimot gamay.
Les hele sakenDenne pinot grigioen er en klassiker som har vært med oss i et par tiår. Og prisen er fortsatt veldig god.
Les hele sakenDet er lite du trenger ved siden av grillet mais. Kryddersmør og spekeskinke smaker selvsagt ekstra godt.
Les hele sakenDe beste GG-rieslingene har passert tusenlappen, men noen holder igjen. Fra superparet Carolin og Oliver Spanier får du enorm kraft for drøyt 700 kroner.
Les hele saken