Guide
                                                                            Oppskrifter med brød
                Foto: (bonchan)
                                                Panzanella
                Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på grillfunksjon eller på 300 grader.
- Del paprikaene i to og legg med skinnsiden opp på et stekebrett. Når skinnet har fått svarte flekker, tar du dem ut og pakker dem inn i matpapir og et kjøkkenhåndkle.
 - La avkjøle. Deretter fjernes skallet lett og paprikaen skjæres i strimler.
 - Vask tomatene i vend dem olivenolje. Legg dem i en ildfast form sammen med hvitløksfedd skåret i tynne skiver. La stå i ca 15 minutter ved 220 grader.
 - Del opp brødet i biter a 2x2 cm. Legg på et bakebrett og sett i ovnen i 5 minutter.
 - Skjær løken i tynne skiver. Bland med finhakkete ansjosfileter, kapers, olivenolje og rødvinseddik.
 - Ha brødterningene i en bolle sammen med tomatene og paprikastrimlene.
 - Ha i finhakker basilikum. Bland godt og hell oljedressingen over.
 - Bland godt nok en gang og smak til med salt, pepper, evt mer olje og eddik. Ha i svarte oliven.
 - La gjerne stå i 15-30 minutter for å trekke.
 
Tips:
Du kan godt tilsette agurk i terninger, hvite bønner og/eller revet pecorino.
Se alt du kan bruke gammelt brød til
Her finner du flere fristende salater
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    88 POENG
 - 
                    
                    88 POENG
 - 
                    
                    87 POENG
 - 
                    
                    86 POENG
 - 
                    
                    83 POENG
 
Grillet chevre på brød med valnøtter
                Fremgangsmåte
- Fordel sprø salatblader og valnøttkjerner på store tallerkener. Bland sammen alle ingrediensene til dressingen.
 - Legg fire store skiver ost på brødskiver på bakepapir under full styrke på grillen ved 220 grader til osten har smeltet og begynner å bli gyllen. Følg med slik at osten ikke blir brent.
 - Legg brødskiveskivene på salaten og hell dressingen over.
 
Her finner du mange andre deilig sandwich
Se alt du kan bruke gammelt brød til
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    Frankrike
                                Volum: 0.75 l Pris: 555.00 kr Bestillingsutvalget90 POENG - 
                    Tyskland
                                Volum: 0.75 l Pris: 399.90 kr Bestillingsutvalget90 POENG - 
                    
                    90 POENG
 - 
                    
                    89 POENG
 - 
                    
                    87 POENG
 
Romanosalat med kremet dressing og kylling - Cæsarsalat
                Fremgangsmåte
- Start med krutongene:
Del brødet i terninger a 1 x 1 cm. Vend dem i oljen og bland inn finhakket hvitløk og bladpersille. - Fordel på et stekebrett med bakepapir og sett inn i ovnen ved 180 grader i 10 minutter til brødbitene er gylne. Pass på at de ikke blir brent.
 - Vask og rens salaten. Fordel salatblader på hver tallerken og fordel kyllingkjøttet over.
 - Dressing:
Visp alle ingrediensene sammen. Smak til med salt og pepper. - Hell dressing over salat og kylling. Legg på høvlet parmesan, krutonger og finhakket persille.
 
Tips:
Du kan godt erstatte kyllingen med like mye kokte hvite bønner. Det gir like god metthetsfølelse. 
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    89 POENG
 - 
                    
                    88 POENG
 - 
                    
                    88 POENG
 - 
                    
                    87 POENG
 - 
                    
                    86 POENG
 
Forsiden akkurat nå