Si nei til ofring av Musar

I septemberutgaven av pollisten er det et stort svart hull. Den libanesiske legenden Ch. Musar er ofret av statsbedriftens automatiske stryketjeneste. Vær med og protester.

 
Vær med å forlange Ch. Musar tilbake i hyllene (og fullsortimentslisten).
 

Tips en bekjent om denne protesten: (Fyll inn e-post-adresser i begge felter)

Til: 

Fra: 

Som kunde forventer du at en velassortert dagligvarebutikk har varer i ikke bare alle priskategorier samt bredde innenfor hver prisklasse, men også et godt utvalg av merkevarer, av varer som i seg selv har en verdi som andre varer ikke kan erstatte.

Kunnskapsmangel
Dette er kunnskap som sjefene for Vinmonopolets sortiment helt klart ikke besitter. Det har vi fått dokumentert gang på gang. Høy utskifting med stadig nye og som regel totalt uinteressante produkter favoriseres fremfor bygging av et basisutvalg som gir kvalitet og dermed trygghet.

Når så mye "ny dritt" skal inn, må noe ut. For å luke ut "taperne" lages stadig nye systemer for sletting. Og slettingen gjøres helt automatisk. I alle fall virker det slik for oss som sitter på sidelinja og betrakter elendigheten. At det er mulig å slette en legendarisk vin som libanesiske Ch. Musar er til å gråte blod over. Og dokumenterer til fulle de ansvarliges totale mangel på kunnskap, ikke bare om butikkdrift men også om vin.

Strålende nykomlinger
Mest sannsynlig vil du finne Ch. Musar 2007 (10053) en stund fremover i hyllene, men den står altså ikke lenger i fullsortimentslisten. Den må nå dele skjebne i bestillingsutvalget med 1995-versjonen som er ny her. 85 kroner mer for en litt annen og noe mer lagringsdyktig stil, er det verd for den som vil forske mer i legenden.

Det fikk for øvrig alle som var på Apéritifs Musar-smaking i vinter anledning til. Det innebar også den hvite Musar. Den er nå tilgjengelig for alle i 1999-versjon, Ch. Musar White 2005 (44397) .
 

Musar på polet:
• FIXME: not implemented embed type for object type bottle: <embed OBJECT_ID="82434" CLASS="embedded_bottle" VIEW="embedded_bottle" ID="embedded_bottle_82434" BOTTLEVIEW="2"> (magnum)
Ch. Musar 1995 (44398) (Nyhet 2006-09)
Ch. Musar White 2005 (44397) (Nyhet 2006-09)

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen