Torsk pÄ purreseng
FremgangsmÄte
- Del purren pÄ langs og skyll den godt - snitt den opp i store biter.
- Smelt smĂžret i en stekepanne, la purren surre seg blank fĂžr matflĂžten tilsettes og karri rĂžres inn.
- Kutt fisken opp i terninger og legg dem forsiktig oppi flĂžten.
- Skru ned varmen og la det trekke i ca. 7-8 minutter.
- Ikke rĂžr i gryten, da skiver fisken seg!
- Smak til med salt og pepper.
- Dryss over hakket egg, tomat og gresslĂžk rett fĂžr servering.
- Serveres med kokte poteter.
Tips: Kok ekstra egg til sÞndagsfrokosten, oppbevar dem kjÞlig og bruk eggene i denne retten pÄ mandag. MatflÞten kan erstattes med helmelk for Ä gjÞre middagen magrere.
Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene
Her finner du mange oppskrifter med torsk
Bli abonnent pÄ aperitif + og oppnÄ store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
Frankrike
Volum: 0.75 l Pris: 269.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG -
Frankrike
Volum: 0.75 l Pris: 229.90 kr Basisutvalget86 POENG