Slik lykkes du med hjemmebakt brød

Oppskrifter på saftige hjemmebakte brød

(Bilde: pidjoe)

Godt grovbrød er veldig enkelt med denne oppskrift

 

Grovbrød med mye godt i

Antall porsjoner

3

Tilberedningstid

1 og en halv time

Ingredienser

2 ss
1.7 l
100 g

Fremgangsmåte

Bland alt det tørre, varm væsken til fingervarmt og tilsett. Elte deigen til du får en seig deig. Fordel deigen i 3 smurte brødformer - avlange eller runde som er fylt ca halvfulle. La de heve i ca 30-40 min på et lunt sted. Deigen er ferdig hevet når den gir etter når du trykker på den. Stek brødene på 180 -200 grader på nederste rille i 45 min.

Alle kan bli en dyktig brødbaker

Er du klar for å prøve surdeig?

Brød kan bakes i krukke - må prøves

Dette brødet er som et måltid i seg selv

Ost i loffdeigen gir ekstra smak

Dette kan bli din nye grovbrødfavoritt

Havre er supersunt

Morsomt og saftig med byggmel

Rug og spelt gir maksimalt med smak

Dette brødet skal ikke eltes

Se alle våre andre gode brødoppskrifter 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: pidjoe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen