DAGENS RETT: Grillspyd med soyamarinert steinbit

Dagens rett Grillspyd med soyamarinert steinbit

Slike grillspyd faller i smak hos alle

Steinbit er helt super på grillen. Bare prøv denne oppskriften.

Jo mer intens smak du vil ha på fiskespydene, jo lengre kan du la dem ligge i marinaden. Men pass på å ikke salte for mye siden soyasaus jo er ganske salt.

Her finner du flere grilloppskrifter med soyasaus

Og her finner du mange oppskrifter med sjømat på grillen

Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Bestill dagens rett som e-post

Grillspyd med soyamarinert steinbit

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

45 minutter

Ingredienser

Fiskespyd
0.5 stk
Marinade
0.5 stk
1 stk
Tilbehør

Fremgangsmåte

Fiskespyd:
La trespydene ligge i vann i ca. 30 minutter. Skjær steinbit og squash i terninger, og skrell løk. Tre steinbit, reker, squash og løk på trespydene.

Marinade:
Finhakk ingefær, chili, hvitløk og persille. Press saft av lime, riv det ytterste skallet og bland med resten av ingrediensene til marinaden. Legg grillspydene i marinaden og la dem ligge der i 15 minutter. Ta spydene opp av marinaden og grill i ca. 2 minutter på hver side.

Tips: Server grillspydene med salat og brød ved siden av. 

Her finner du mange retter med steinbitt

Og her finner du mange oppskrifter med sjømat på grillen

Her finner du veldig mange herlige grillretter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen