Gi steinbit en runde i chili- og sitronmarinade og bli overrasket
Hot og herlig - steinbiten tåler ganske mye når det gjelder marinader og behandling, prøv bare selv.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Hot og herlig - steinbiten tåler ganske mye når det gjelder marinader og behandling, prøv bare selv.
Les hele sakenEn uvanlig, men ikke desto mindre vellykket kombinasjon er denne pizzaen med både fisk, grønnsaker, pesto og hjemmelaget gressløkolje.
Les hele sakenHvilken fiskefilet du velger, er hipp som happ, bare den er hvit og villfanget.
Les hele sakenDet er ikke bare kjøtt som kan grilles eller serveres med rødvinssaus.
Les hele sakenMens fisken steker, blander du salaten av maiskorn og edamamebønner.
Les hele sakenNå som den norske purren er på sitt beste, bruk den som topping på fisk. Med en smakskraftig rødvinssaus, blir dette det rene festmåltidet.
Les hele sakenDenne fiskeretten kommer til å bli godt mottatt av så vel store som små, og oppskriften er ikke vanskelig å følge heller.
Les hele sakenHar du ikke skalldyrkraft, kan du fint bruke fiskekraft. Denne sausen kan du dessuten servere til alle typer hvit fisk.
Les hele sakenSeibiff med løk får her en vri som garantert fallet i smak.
Les hele sakenSteinbit er en av våre mest spennende fiskeslag som dessverre er truet av overfiske. Men en gang i blant, og spesielt om den du får tak i er fra bærekraftig oppdrett, er det en super gjest på tallerkenen.
Les hele sakenSteinbit trives i disse sterke omgivelsene. La deg rive med.
Les hele sakenSteinbit er en utmerket matfisk som i denne retten friskes opp med en sødmefylt appelsinsaus.
Les hele sakenSteinbit er helt super på grillen. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenDenne oppskriften på den franske fiskegryten bouillabaisse er svært enkel og lettlaget, men ikke mindre smaksrik av den grunn.
Les hele sakenNår du lager en wok med steinbit og lar den svømme i kinesiskinspirerte smaker, blir det fart på selv midt-i-uka-middagen.
Les hele sakenFiskeretten blir selvsagt ekstra god om du tar deg bryet med å lage pastaen selv. Men det er ikke nødvendig.
Les hele sakenDenne oppskriften på fiskegryte er enkel å følge, men langt fra hverdagslig. Et godt valg når det er mange rundt bordet.
Les hele sakenDenne retten lager du på godt under en halvtime. Friske tomater, sjampinjong og sukkererter gir ekstra smak.
Les hele sakenDu har sikkert ikke den spesielle vietnamesiske leirgryten som kjennetegner retten, men trøsten er at du fint kan lage den i en dyp stekepanne.
Les hele sakenBare prøv denne lettlagete kombinasjonen som dessuten kan lages med rester etter forrige fiskemiddag.
Les hele sakenDenne velsmakende pakken er mye enklere å lage enn den høres ut som. Her er oppskriften på dagens middag.
Les hele sakenPrøv denne supre oppskriften som løfter steinbit opp flere hakk, og som både enkel og rask å gjennomføre.
Les hele sakenI denne oppskriften er det brukt steinbit, men du kan bruke annen type hvit fisk som sei, torsk eller hyse/kolje.
Les hele sakenSteinbit i en blåskjellsaus/gryte eller saute på fagspråket er så godt som sjømat kan bli. Ikke er det vanskelig heller.
Les hele sakenGnocchi, sellerihjerter og steinsopp er følget i denne steinbitoppskriften som har smaksgaranti.
Les hele sakenSteinbit med auberginepuré og lun grønnsaksvinagrette er akkurat det kroppen trenger etter noen dagers (eller ukers) hardkjør med kjøtt.
Les hele sakenDenne lekre retten med steinbit er lett å lage og ikke tar den lang tid heller.
Les hele sakenMed denne oppskriften på steinbit imponerer du i ethvert selskap, og den er langt enklere å lage enn du tror.
Les hele sakenSteinbit er manges favoritt. Den kjøttaktige konsistensen passer fint med mange typer tilbehør. Som i denne oppskriften.
Les hele sakenEn smaksrik fiskerett som denne er en god opptrapping til alt det gode du har i vente og ikke minst er den langt raskere å lage enn den ser ut til.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld når Prinsesse Natalia Giucciardini Strozzi tar med seg sine viner og fascinerende slektshistorie til Son Spa.
Les hele saken18. oktober inviterer Weber deg til Asiatisk BBQ grillkurs. Det er begrenset antall plasser, så vær rask!
Les hele sakenNåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
De beste GG-rieslingene har passert tusenlappen, men noen holder igjen. Fra superparet Carolin og Oliver Spanier får du enorm kraft for drøyt 700 kroner.
Når Agrapart-arven deles på to, er det faktisk blitt en gavepakke til champagneelskerne. Det er en av flere oppdagelser blant septembernyhetene med (og uten) bobler.
Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.
Les hele sakenBlant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Les hele sakenBlant et rekordstort antall påmeldte vinkart i konkurransen Star Wine List Award Norway er det også rekordmange finalister fordelt på ni ulike kategorier.
Les hele sakenNår mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.
Les hele sakenEt brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.
Les hele sakenEtter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.
Les hele saken