Gi steinbit en runde i chili- og sitronmarinade og bli overrasket
Hot og herlig - steinbiten tåler ganske mye når det gjelder marinader og behandling, prøv bare selv.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Hot og herlig - steinbiten tåler ganske mye når det gjelder marinader og behandling, prøv bare selv.
Les hele sakenEn uvanlig, men ikke desto mindre vellykket kombinasjon er denne pizzaen med både fisk, grønnsaker, pesto og hjemmelaget gressløkolje.
Les hele sakenHvilken fiskefilet du velger, er hipp som happ, bare den er hvit og villfanget.
Les hele sakenDet er ikke bare kjøtt som kan grilles eller serveres med rødvinssaus.
Les hele sakenMens fisken steker, blander du salaten av maiskorn og edamamebønner.
Les hele sakenNå som den norske purren er på sitt beste, bruk den som topping på fisk. Med en smakskraftig rødvinssaus, blir dette det rene festmåltidet.
Les hele sakenDenne fiskeretten kommer til å bli godt mottatt av så vel store som små, og oppskriften er ikke vanskelig å følge heller.
Les hele sakenHar du ikke skalldyrkraft, kan du fint bruke fiskekraft. Denne sausen kan du dessuten servere til alle typer hvit fisk.
Les hele sakenSeibiff med løk får her en vri som garantert fallet i smak.
Les hele sakenSteinbit er en av våre mest spennende fiskeslag som dessverre er truet av overfiske. Men en gang i blant, og spesielt om den du får tak i er fra bærekraftig oppdrett, er det en super gjest på tallerkenen.
Les hele sakenSteinbit trives i disse sterke omgivelsene. La deg rive med.
Les hele sakenSteinbit er en utmerket matfisk som i denne retten friskes opp med en sødmefylt appelsinsaus.
Les hele sakenSteinbit er helt super på grillen. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenDenne oppskriften på den franske fiskegryten bouillabaisse er svært enkel og lettlaget, men ikke mindre smaksrik av den grunn.
Les hele sakenNår du lager en wok med steinbit og lar den svømme i kinesiskinspirerte smaker, blir det fart på selv midt-i-uka-middagen.
Les hele sakenFiskeretten blir selvsagt ekstra god om du tar deg bryet med å lage pastaen selv. Men det er ikke nødvendig.
Les hele sakenDenne oppskriften på fiskegryte er enkel å følge, men langt fra hverdagslig. Et godt valg når det er mange rundt bordet.
Les hele sakenDenne retten lager du på godt under en halvtime. Friske tomater, sjampinjong og sukkererter gir ekstra smak.
Les hele sakenDu har sikkert ikke den spesielle vietnamesiske leirgryten som kjennetegner retten, men trøsten er at du fint kan lage den i en dyp stekepanne.
Les hele sakenBare prøv denne lettlagete kombinasjonen som dessuten kan lages med rester etter forrige fiskemiddag.
Les hele sakenDenne velsmakende pakken er mye enklere å lage enn den høres ut som. Her er oppskriften på dagens middag.
Les hele sakenPrøv denne supre oppskriften som løfter steinbit opp flere hakk, og som både enkel og rask å gjennomføre.
Les hele sakenI denne oppskriften er det brukt steinbit, men du kan bruke annen type hvit fisk som sei, torsk eller hyse/kolje.
Les hele sakenSteinbit i en blåskjellsaus/gryte eller saute på fagspråket er så godt som sjømat kan bli. Ikke er det vanskelig heller.
Les hele sakenGnocchi, sellerihjerter og steinsopp er følget i denne steinbitoppskriften som har smaksgaranti.
Les hele sakenSteinbit med auberginepuré og lun grønnsaksvinagrette er akkurat det kroppen trenger etter noen dagers (eller ukers) hardkjør med kjøtt.
Les hele sakenDenne lekre retten med steinbit er lett å lage og ikke tar den lang tid heller.
Les hele sakenMed denne oppskriften på steinbit imponerer du i ethvert selskap, og den er langt enklere å lage enn du tror.
Les hele sakenSteinbit er manges favoritt. Den kjøttaktige konsistensen passer fint med mange typer tilbehør. Som i denne oppskriften.
Les hele sakenEn smaksrik fiskerett som denne er en god opptrapping til alt det gode du har i vente og ikke minst er den langt raskere å lage enn den ser ut til.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper.
Les hele saken
Den 26. februar kan du bli med på en unik mat og vinopplevelse. Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Klosteret disker opp med en 5-retters meny.
Les hele saken
Den 14. februar kan du lære mer og smake 6 deilige musserende viner. En perfekt vinsmaking sammen med noen du er glad i!
Les hele saken
Det er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Spania byr på et bredt spekter av viner og nå har du du muligheten til å smake 8 spennende vinstiler.
Les hele saken
Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.
Les hele saken
Når du likevel er på polet eller butikken, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.
Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.
Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.
Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.
Les hele sakenAponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.
Les hele sakenJa, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Les hele sakenMed 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.
Les hele sakenMed denne vrien på en hverdagslig laksemiddag, skaper du fest selv midt i uka.
Les hele sakenIkke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.
Les hele saken