Drikke
Smak amarone fra 1997 til lammet - Winemakers Dinner 8. oktober i Oslo

Smak amarone fra 1997 til lammet - Winemakers Dinner 8. oktober i Oslo

Denne 17 år gamle amaronen og ni andre viner får du smake sammen med en spesialkomponert 5-retters meny på Trattoria Popolare.
01 August 2014 - 13:00

Italia lager noen av verdens mest ettertraktede viner. Denne kvelden har du muligheten til å være med å oppleve hele 10 viner fra kanskje det mest populære og velkjente område av dem alle - Valpolicella i Veneto!

Bli kjent med unike amarone

Raffaele Boscaini fra Masi Agricola er din guide denne kvelden, og han lærer deg om området Venetos elegante viner, historien bak Amarone og hvorfor vinene fra dette området er som skapt for kveldens 5-retters meny.

Du får oppleve flere Amaroneviner denne kvelden, blant annet en fra 1997. Vinene og den spesialkomponerte menyen vi har satt sammen for denne kvelden finner du lengre ned på siden.

Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig smakfull opplevelse !

Dette får du oppleve: Fantastisk 5-retters middag med 10 enestående viner fra Veneto.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Ja - 5-retters spesialkomponert meny.
Foredragsholder: Raffaele Boscaini, eier av Masi Agricola. Foredraget holdes på engelsk.

Dato og tid: Onsdag 8. oktober 2014, kl. 17.45 – ca. 22.00.
Sted: Trattoria Popolare, Trondheimsveien 2, 0562 Oslo.
Pris: Kroner 1095 pr. person.

 

Meny

Masi Agricola
Winemakers Dinner
-
Trattoria Popolare
8. oktober 2014


*
Apéritif
Masi Conte Federico Brut Millesimato
**
Antipasti
Oksetunge, syltet sopp og løk, bønner og beter, bresaola med jordskokk

Masianco 2013
**
Primi
Ravioli med valnøtter og fontina

Bonacosta 2012
***
Secondi
Lam med skogsopp og steinsoppsjy

Brolo di Campofiorin 2009
Costasera Amarone 2009
Costasera Amarone 1997

***
Secondi
Urferibbe med breseringssjy og kikertskrem

Serego Alighieri Vaio Armaron 2007
Masi Campolongo di Torbe 2006
Masi Mazzano 2006
***
Formaggio
Utvalgte norditalienske oster

Serego Alighieri Casal dei Ronchi recioto
***

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 25.09.14.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no.
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail.
 

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik velger du drikke til juledesserten
Julemat
Drikke til juledesserten

Slik velger du drikke til juledesserten

Vi tøyser ikke med de søte juletradisjonene, derfor blir det også veldig klassisk i glasset.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her