Drikke
Smak amarone fra 1997 til lammet - Winemakers Dinner 8. oktober i Oslo

Smak amarone fra 1997 til lammet - Winemakers Dinner 8. oktober i Oslo

Denne 17 år gamle amaronen og ni andre viner får du smake sammen med en spesialkomponert 5-retters meny på Trattoria Popolare.
01 August 2014 - 13:00

Italia lager noen av verdens mest ettertraktede viner. Denne kvelden har du muligheten til å være med å oppleve hele 10 viner fra kanskje det mest populære og velkjente område av dem alle - Valpolicella i Veneto!

Bli kjent med unike amarone

Raffaele Boscaini fra Masi Agricola er din guide denne kvelden, og han lærer deg om området Venetos elegante viner, historien bak Amarone og hvorfor vinene fra dette området er som skapt for kveldens 5-retters meny.

Du får oppleve flere Amaroneviner denne kvelden, blant annet en fra 1997. Vinene og den spesialkomponerte menyen vi har satt sammen for denne kvelden finner du lengre ned på siden.

Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig smakfull opplevelse !

Dette får du oppleve: Fantastisk 5-retters middag med 10 enestående viner fra Veneto.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Ja - 5-retters spesialkomponert meny.
Foredragsholder: Raffaele Boscaini, eier av Masi Agricola. Foredraget holdes på engelsk.

Dato og tid: Onsdag 8. oktober 2014, kl. 17.45 – ca. 22.00.
Sted: Trattoria Popolare, Trondheimsveien 2, 0562 Oslo.
Pris: Kroner 1095 pr. person.

 

Meny

Masi Agricola
Winemakers Dinner
-
Trattoria Popolare
8. oktober 2014


*
Apéritif
Masi Conte Federico Brut Millesimato
**
Antipasti
Oksetunge, syltet sopp og løk, bønner og beter, bresaola med jordskokk

Masianco 2013
**
Primi
Ravioli med valnøtter og fontina

Bonacosta 2012
***
Secondi
Lam med skogsopp og steinsoppsjy

Brolo di Campofiorin 2009
Costasera Amarone 2009
Costasera Amarone 1997

***
Secondi
Urferibbe med breseringssjy og kikertskrem

Serego Alighieri Vaio Armaron 2007
Masi Campolongo di Torbe 2006
Masi Mazzano 2006
***
Formaggio
Utvalgte norditalienske oster

Serego Alighieri Casal dei Ronchi recioto
***

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 25.09.14.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no.
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail.
 

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne
Dagens rett

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne

Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her