Smak Chablis på sitt aller beste (venteliste)

Bli med og smak de herligste Chablis'er i flere årganger og møt mannen bak et av de fremste husene i Chablis.

Få områder er så anerkjente og elsket her i Norge som Chablis, og denne kvelden har du muligheten til å møte selveste Hervé Tucki fra ett av de mest anerkjente husene i området - La Chablisienne.
 
Bli med og opplev ni herlige, friske og karakterrike viner i flere årganger.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Karakter siden 1923
Dette året ble en milepæl for mange vinbønder i Chablis, det var krise i markedet og mange små vinhus strevde.
 
En gruppe av disse vinbøndene samlet seg i et kooperativ som ble ledet av Abbé Balitrand, som tok oppgaven med å selge deres viner under ett navn - La Chablisienne var født!
 
Kvalitet og egenart
Frem til 1950-tallet leverte de enkelte vinbøndene sine viner direkte til La Chablisienne som blandet de og solgte de videre til vinbransjen.
 
Men med et sterkt ønske om å satse på kvalitet og skape en egenart, begynte La Chablisienne på 50-tallet å hente inn mosten direkte og gjennomførte selve vinifikasjonen sentralt. På denne måten kunne de kontrollere at alle deres viner ble fremstilt etter alle kunstens regler.
 
I dag samler dette kooperativet nærmere 300 vinbønder fra hele Chablis, en styrke som La Chablisienne har visst å satse på i det hvert områdes karakter og egenart blir nøye tatt vare på gjennom de enkelte vinene.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Møt direktøren selv
Denne kvelden har du muligheten til å møte selveste direktøren for La Chablisienne - Hervé Tucki - som skal presentere sine utrolige viner for oss. 
 
To av toppvinene skal vi få smake i to forskjellige årganger og en av disse kommer til og med i magnum .
 
La ikke denne unike muligheten gå fra deg - møt opp med venner og kolleger!
 

Dette er vinene vi får prøve denne kvelden:

• Chablis Premier Cru Fourchaume 1999 (ca pris kr. 230,-)
• Chablis Grand Cru les Preuses 1997, magnum (ca pris kr. 830,-)

Arrangementet er fulltegnet, men dersom du melder deg på ventelisten tar vi kontakt med deg pr telefor så snart vi får ledige plasser.

Tid: 21. mai 2007 kl. 18.00 - 20.30
Pris: kroner 395 inkl. mva
Sted: Gamle Logen,
Grev Wedels Plass 2, 0154 Oslo.

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705 , Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 210507 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 15.05.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

Kommende kurs

Til toppen