Matkurs og vinkurs

Vinkurs 7. september i Oslo

Disse vinene er bedre enn barolo

Disse vinene er bedre enn barolo

Bli kjent med Italias mest spennende vinområde, Campania, gjennom 9 viner fra de beste vinmarkene, deriblant fantastiske Taurasi.
11 Mars 2015 - 13:50

Sør i Italia, nærmere bestemt ved ankelen på Italia-kartet, finner vi området Campania. En vinregion som får større og større anerkjennelse både i Italia og også internasjonalt.

Området her har et stort mangfold av druetyper og vinstiler, og produserer fyldige og delikate hvitviner, utsøkte róseviner og ikke minst kraftige og komplekse rødviner laget av aglianico-druer som nok er Italias beste rødvinsdrue sammen med nebbiolo. Det er ikke uten grunn at rødvinene laget på aglianico ofte forveksles med nebbioloviner laget av topp produsenter i Barolo og Barbaresco.

Bli kjent med Campania og de anerkjente vinene herfra

Denne kvelden får vi besøk av Piero Mastroberardino fra det velkjente vinhuset Mastroberardino. Han guider deg gjennom denne smakingen av 9 imponerende viner, blant annet tre ulike årganger av vin fra Taurasi. Nå har du muligheten til å lære mer om dette kvalitetsområdets historie og mest benyttede druetyper samtidig som du smaker utvalgte viner fra området.

Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Dette får du oppleve:  9 karaktersterke og områdetypiske viner.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering:  Nei.
Foredragsholder:  Piero Mastroberardino fra velrenomerte Mastroberardino. Foredraget holdes på engelsk. 
Dato og tid: Mandag 7. september 2015, kl. 18.00 - ca. 20.30.
Pris: Kroner 495 pr. person.
Sted:  Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.


Her kan du bestille gavekort på kurs

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Det er utrolig hvor mye smak det er i sjampinjong - spesielt når den får spille hovedrollen som her
Dagens rett

Det er utrolig hvor mye smak det er i sjampinjong - spesielt når den får spille hovedrollen som her

Pasta og sopp er en utprøvd og utvilsomt vellykket kombinasjon på kjøkkenet. Med fløte eller creme fraiche i tillegg er du i mål.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her