Mandag 26. november er Det Norske Teatret/Kafe Løve stedet for spennende smaksprøver og interessante samtaler når prisen for Beste norske kokebok 2012 og Norges beste eplemost 2012 skal deles ut.
Det er gratis adgang, og vi trekker fem bokpakker bestående av årets finalister til en verdi av kr 2000 blant de påmeldte!
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå til påmeldingslenken her
Beste norske kokebok kåres
For femte år på rad hedres de norskproduserte kokebøkene med en egen konkurranse, og nivået på kokebøkene er høyere enn noen sinne.
På Det Norske Teatret/Kafe Løve får du denne dagen møte alle de fem finalistene i den store konkurransen Beste norske kokebok, samt fjorårets vinner.
Du kan diskutere mat med de berømte forfatterne, og samtidig få lekre smakebiter fra kokebøkene.
Bak kåringen Beste norske kokebok står Apéritif og Norli, og det blir rikelig anledning til å studere kokebøker på Norlis kokebokstands denne kvelden.
Sted: Det Norske Teatret, Kristian IV's gate 8, 0164 Oslo
Arrangementet er et samarbeid mellom Apéritif, Norli og Norsk Eplefest.
Storstilt program
Ikke bare kan du møte dine kokkehelter og favorittprodusenter av eplemost denne dagen, men du kan også la deg friste av smaksprøver fra Stange og Kolonihagen - og mye mer.
Det blir musikkinnslag, vi får besøk fra Moods of Norway, og selvfølgelig høytidig overrekkelse av prisene.
Hele programmet for dagen og hvem du får møte finner du ved å klikke på denne lenken:
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.
Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.
Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.
Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.