Super billigburgunder

Burgundere er aldri billige, men denne hvite utgaven gir masse vin for pengene.

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Verget Mâcon-Villages Grand Elevage 2006 (41350) er ikke bare en veldig prisgunstig hvit burgunder, men også en god representant for appellasjonen Mâcon-Villages som i seg selv er kjent for å gi god burgundvaluta.

Aase Jacobsen Foto: Eva Brænd

Rik og deilig
Vår utvalgte (i 2004-årgang) byr på vinstilens typiske fedme og modne frukt i form av søt sitrus og gule søte epler samt en del mineraler og innslag av smør.

I munnen er den relativ rik med deilig fruktighet, delikat sødme og en god fast ettersmak med masse mineraler.

Fraværet av fataromaer gjør at den er svært anvendelig i matveien, til alt fra retter med hvit fisk via grønnsaker til kylling. Dessuten er den veldig deilig alene.

Kun det beste
Så er den også signert belgieren Jean-Marie Guffens, som siden han og kona kjøpte en vingård i Mâcon i 1976 er blitt en av de største stjernene i hele det hvite Burgund. Vår vin er en av de enkleste burgunderne i porteføljen hans som for øvrig strekker seg helt til toppen av burgundpyramiden med grand cru'en Batard-Montrachet.

Selv om Guffens også lager chablis gjennom sin negoçiantvirksomhet, er det i Sør-Burgund at han har sitt hjerte. Men grunnresepten hans er uansett område at det nytter ikke å lage god vin av annet enn de beste råvarene. Og de beste druene er de som plukkes for hånd fra gamle vinstokker. Derfor kan også en rimelig burgunder ha høy kvalitet.

Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
 

Verget Mâcon-Villages Grand Elevage 2006

Produsent:
Verget
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Burgund
Pris:
153,90 kr
Varenummer:
4135001
87 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen