Super rødvin for våren

Super rødvin for våren

Denne rimelige rødvinen er nå kommet i ny og frisk årgang. Perfekt for vårmenyen og for den som ikke liker rosévin.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Ca'Rugate Rio Albo Valpolicella 2014 (46724) er både en sommerlig rødvin og et rødt alternativ når rosévin er mer nærliggende. For selv om de rosa vinene er mer populære enn noensinne, er det fortsatt mange som betakker seg.

Myk men langtfra slapp

Med Rio Albo får du nok rødvinsfølelse uten at den oppleves tung eller tørr. Det er nemlig fruktigheten og friskheten som er dens store styrke. Tanninene derimot er svært myke, men den føles likevel ikke slapp.

Ingen biff- eller grillvin

Dette er definitivt ikke vinen til å følge biff eller grillmat med full pakke, men heller når du har en assortert meny foran deg, med både lette og mer smaksrike retter. Som ved et koldtbord eller en piknik-kurv - når den tiden kommer.

Finn gode retter til koldtbordet her

Når vi snakker om grill, må det jo nevnes at den er veldig godt egnet til å følge grønnsaksretter, også de fra grillen. Den er dessuten en super fiskevin, primært til hvite fiskesorter.

Les hvor godt den smaker til denne retten

Jeg har med stort hell nytt den til hvitmuggost som brie og camembert samt halv- og helfaste oster. En svært allsidig vin med andre ord.

Prøv også den hvite

Dens hvite søster, Ca'Rugate Soave Classico San Michele 2014 (33138) , er like anvendelig. Med begge på bordet vil ingen savne noe.
 
Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Ca'Rugate Rio Albo Valpolicella 2019

Produsent:
Ca' Rugate
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Veneto
Pris:
160,00 kr
Varenummer:
4672401
85 Poeng
Les smaksnotatene »

Ca'Rugate Soave Classico San Michele 2019

Produsent:
Az. Agr. Rugate
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Veneto
Pris:
150,00 kr
Varenummer:
3313801
85 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen