Dagens rett

Pannekaker og betasuppe

Suppe og pannekaker funker fortsatt

Suppe og pannekaker funker fortsatt

Pannekakeoppskriften er gjort litt sunnere, og suppeoppskriften er litt raskere. Ellers er det mye 60-tall over dagens middag.
30 Oktober 2025 - 00:40

Pannekaker hører ikke bare hjemme på menyen i helgen, for de er langt sunnere enn mange tror. Også kan de fylles med de forskjelligste ting.

Her har vi fylt dem med frisk frukt, bær og cottage cheese, men det er heller ingenting i veien for å fylle dem med ost, skinke eller til og med egg.

Nedenfor finner du også en super oppskrift på en lynrask suppe. For før du får lov å meske deg med pannekaker, må du spise en bolle med suppe. Slik var det i alle fall før i tida.

Flere oppskrifter på pannekaker finner du her 

Grove pannekaker

Grove pannekaker

Fremgangsmåte

  1. Bland alle ingrediensene. La røren stå og svelle i ca. 15 min.
  2. Smelt litt smør i en stekepanne ogtek pannekakene på middels høy varme
  3. Server med cottage cheese blandet med syltetøy

Tips: Denne røren er mye for fire personer, men den holder seg godt i kjøleskapet i flere dager. Røren kan også fryses.

Tips: Prøv gjerne salt fyll i pannekakene slik som ost og skinke eller egg.

Her finner du mange spennende oppskrifter på pannekaker

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Melk.no

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Lynrask betasuppe

Lynrask betasuppe

Fremgangsmåte

  1. Ta skinnet av pølsene og del i terninger.
  2. Legg de i en gryte sammen med grønnsaksblandingen, vann og buljong.
  3. La det koke ca. 5 minutter. Server med brød eller flatbrød.
  4. Betasuppe er godt men tar tid hvis en skal koke den på en knoke. Her er ekspressvarianten, den smaker kjempegodt.
Tips: 
Du kan selvsagt bruke ferske rotgrønnsaker som du kutter selv. Det tar ikke så mye lengre tid.

Sendt inn av Matprat.no

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

  • Norge
    Norge
    Volum: 0.75 l Pris: 199.90 kr Basisutvalget
    90 POENG
  • Tsjekkia
    Tsjekkia
    Volum: 0.33 l Pris: 43.90 kr Bestillingsutvalget
    86 POENG
  • Norge
    Norge
    Volum: 0.50 l Pris: 80.30 kr Basisutvalget
    86 POENG
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette drikker du til and
Tester

Dette drikker du til and

Andevennlige drikkevarer finner du innen alle kategorier og prisklasser. Her har du en rekke forslag som kan kalles allroundere når det er and på menyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her