Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Svinekjøtt i wok
Antall porsjoner
2
Ingredienser
2
ss
1
stk
1
stk
0.5
stk
1
ts
1.5
dl
2
ts
1
ts
0.5
ts
0.5
ts
0.5
ts
Fremgangsmåte
Grovriv gulrot, skjær paprika i strimler og purre i ringer.
Varm oljen i woken til det ryker og brun kjøttet i små porsjoner, 2-3 minutter på sterk varme. Legg tilside.
Fres grønnsakene i olje, ha kjøttet tilbake i woken og bland sammen.
Bland sammen buljong, maisenna og ingefær og hell over. Rør til det koker, smak til med salt og pepper, og la det trekke et par minutter. Server med kokt ris.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Studio Dreyer-Hensley
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.

Skriv
Dagens
og send til
2004
, og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du
Dagens stop
og sender til
2004
.