Dagens rett

Teriyakibiff

Teriyakibiff - et navn som kanskje ikke sier deg noe om hva som skjuler seg bakom? Du kan ta det helt med ro, for denne rettens oppskrift får du selvsagt dersom du leser videre. Og du kan legge både den og vinforslaget inn i din egen kokebok på nettet dersom du ønsker.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Teriyakibiff

Fremgangsmåte

Bland ingrediensene til marinaden som helles i en plastpose sammen med hele kjøttstykket. Klem ut luften av posen og knyt igjen. Marineres minst 4-5 timer, helst i kjøleskap natten over.

Brun fileten rundt det hele i en stekepanne på sterk varme. Senk varmen og tilsett marinaden. Legg på lokk og la kjøttet etterstekes på svak varme i ca. 15 minutter.

Rens og skjær grønnsakene opp i tynne strimler. Kok de sammen med nudlene i ca. 5 minutter. Sil av vannet.

Skjær opp kjøttet i tynne skiver og legg det over nudlene og grønnsakene, hell over marinaden og dryss over koriander.

Tips:  Her kan du også bruke ferdig stekt roastbiff som varmes noen sekunder i marinaden.

Marinade:
Bland ingrediensene til marinaden i en plastpose sammen med hele kjøttstykket som skal marineres. Klem ut luften av posen og knyt igjen. Marineres minst 4-5 timer, helst i kjøleskap natten over.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen