Nyhetene på polet juli 2010

For det er riktig mange godbiter i alle kulører og valører blant de til sammen 28 sørafrikanske nyhetene nå i juli. Og det er velkomment, for det er ikke til å komme fra at tilbudet av sørafrikansk vin i polets basisutvalg ikke har vært spesielt spennende.

Best av alt blant julinyhetene er imidlertid to knallbillige og ikke minst -gode knusktørre champagner. Samt en håndfull spennende hveteøl - for de som liker det.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Slik ble testen gjennomført
Nyhetene som er i salg fra og med 3. juli 2010 er smakt i forbindelse med Vinmonopolets presentasjon. Smakingene hos Vinmonopolet gjennomføres delvis (og valgfritt) blindt.

Apéritifs smaker, Aase E. Jacobsen, vurderer derfor (på en skala fra fem til en) kvaliteten på produktet uten å kjenne til annet enn farge og land.
 
Alle priser er Vinmonopolets utsalgspriser pr 1. juli 2010. Apéritif tar forbehold om eventuelle feil i priser og varenumre.
 
Her finner du samtlige nyheter i basisutvalget juli 2010. Disse produktene kan også bestilles direkte fra denne linken samt fra egen link under hvert produkt i testen.

Lenkene nedenfor leder deg til testens fem artikler.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen