Nyhetene på polet mai 2009

I alt 30 nye musserende viner, alt fra knusktørre til riktig så søte, fra de aller billigste til de langt mer eksklusive. Ja, i det hele skal det godt gjøres å ikke finne en vin som passer smak eller behov. Like tidsmessig velplassert er en håndfull nye roséviner, både med og uten bobler. Det er all grunn til å tro at rosébølgen ruller videre også i år. Som sedvanlig byr nyhetene også på flere flotte rieslinger. På den røde side derimot er det ganske tynt selv om det finnes et par godbiter også her. Ølfolket er også vel tilgodesett. Det samme gjelder de som er på jakt etter noe nytt til kaffen.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Slik ble testen gjennomført
Nyhetene som er i salg fra og med 2. mai 2009 er smakt i forbindelse med Vinmonopolets presentasjon. Smakingene hos Vinmonopolet gjennomføres delvis (og valgfritt) blindt.

Apéritifs smaker, Aase E. Jacobsen, vurderer derfor (på en skala fra fem til en) kvaliteten på produktet uten å kjenne til annet enn farge og land.
 
Alle priser er Vinmonopolets utsalgspriser pr 1. mai 2009. Apéritif tar forbehold om eventuelle feil i priser og varenumre.
 
Her finner du samtlige nyheter i basisutvalget mai 2009. Disse produktene kan også bestilles direkte fra denne linken samt fra egen link under hvert produkt i testen.

Lenkene nedenfor leder deg til testens fem artikler.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen