Nyhetene på polet september 2010

Polet har valgt å satse på "fersk og fruktig"-viner i september. Det er tre-fire måneder for sent. Nå har vi lagt sommeren bak oss og ønsker stort sett noe mer tyngde i glasset. Derfor er det ikke like mye interessant å hente blant polnyhetene denne gangen, som man ellers kunne forvente i et septemberslipp. Når det er sagt, er det likevel mange godbiter for de som er ute etter billigalternativer. Både i flaske og boks.

Dessuten 24 nye italienske rødviner, både nyheter og "gamle" kjenninger fra bestillingslisten. Samt en håndfull naturviner, både røde og hvite, som altså får fast listeføring i de største polutsalgene med kjølemuligheter.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Slik ble testen gjennomført
Nyhetene som er i salg fra og med 4. september 2010 er smakt i forbindelse med Vinmonopolets presentasjon. Smakingene hos Vinmonopolet gjennomføres delvis (og valgfritt) blindt.

Apéritifs smaker, Aase E. Jacobsen, vurderer derfor (på en skala fra fem til en) kvaliteten på produktet uten å kjenne til annet enn farge og land.
 
Alle priser er Vinmonopolets utsalgspriser pr 1. september 2010. Apéritif tar forbehold om eventuelle feil i priser og varenumre.
 
Her finner du samtlige nyheter i basisutvalget september 2010. Disse produktene kan også bestilles direkte fra denne linken samt fra egen link under hvert produkt i testen.

Lenkene nedenfor leder deg til testens syv artikler.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen