TEST: Nyhetene på polet september 2012
Test

Nyhetene på polet september 2012

Det er Rhône som er tema denne gangen, og da blir det naturlig nok mye godt i toppsjiktet fra appellasjoner som Hermitage, Côte-Rôtie, Saint-Joseph, Cornas og Condrieu, altså både hvite og røde.

Felles for toppskårerne denne gangen er at de også prismessig befinner seg i 200 pluss-segmentet. Men så snakker vi altså om viner som både krever sitt fra matfølget og som gjerne bør eller kan legges til side noen år.

Det gjelder også en håndfull andre viner fra Beaujolais og lenger sør i Rhône. Samt to viner fra en relativt ukjent DOC fra Lazio i Italia, nemlig Cesanese del Piglio.

For umiddelbart konsum er det ikke så mye spennende nytt. Derimot opptil flere gode øl som absolutt er verdt å prøve ut.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Slik ble testen gjennomført
Nyhetene som er i salg fra og med 7. september 2012 er smakt av Aase E. Jacobsen i forbindelse med Vinmonopolets presentasjon.
 
Alle priser er Vinmonopolets utsalgspriser pr 1. september 2012. Apéritif tar forbehold om eventuelle feil i priser og varenumre.
 
Her finner du samtlige nyheter i basisutvalget september 2012. Disse produktene kan også bestilles direkte fra denne linken samt fra egen link under hvert produkt i testen.

Kataloger
Fra og med juli 2011 får du ikke lenger produktkataloger i polets utsalg. Kun et låneeksemplar av totalkatalogen er tigjengelig for deg som kunde.
 
Apéritif gir deg likevel mulighet til å laste ned denne totale produktkatalogen - samt flere av polets ulike oversikter:
 
Tidligere lister finner du her (klikk)

Lenkene nedenfor leder deg til testens tre artikler.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen