Ferdigpastaen finnes selvsagt i mange ulike kvaliteter. Den aller beste kommer fra de få små produsentene av fersk pasta, men pakkene du finner i butikkenes kjøledisker gjør også susen. Enn si tørket pasta - som ikke inneholder egg - om det skulle være et tema.
Dagens rett
                                                                    
                Foto: (Merrimon)
                                                Så enkelt pimper du opp en pakke med ostefylt tortellini fra butikken
                        Det går susende lett, og helt uten å kompromisse med smaken.
                    
                                    
     08 Januar 2024 - 00:00
                Tortellini ai Formaggio med parmaskinke og spinat i en kremet tomatsaus
                Fremgangsmåte
- Brun den strimlede skinken i smør i en stekepanne, del tomatene og tilsett disse.
 - La surre litt før du tilsetter fløten. La småkoke i 3-5 minutter.
 - Kok tortellini etter bruksanvisning på pakken. Hell av vannet, men ta vare på litt som blandes inn i sausen.
 - La småkoke litt til.
 - Tilsett spinat i pannen med sausen og la den smelte.
 - Smak til med salt og pepper.
 - Ha tortellinien i en sausen og server med finrevet parmesan på siden.
 - Dekorer den ferdige retten med hakket persille.
 - Tips:
 
• Vil du fremheve skinkesmaken? Bruk bacon eller røkt skinke isteden.
• For å forsterke tomatsmaken, kan du tilsette litt tomatpuré.
• Bruker du pisket kremfløte blir sausen mer kremet, men da øker også fettinnholdet.
• Tilsett 50 g parmesanost i sausen for å spisse smaken.
• For mildere smak, bruk halvparten parmaskinke og resten kokt skinke.
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    88 POENG
 - 
                    
                    87 POENG
 - 
                    
                    87 POENG
 - 
                    
                    85 POENG
 - 
                    
                    83 POENG
 
Forsiden akkurat nå