Smelt smĂžr, og kjĂžr det i kjĂžkkenmaskin sammen med Digestive-kjeks og kardemomme. Trykk ut blandingen i bunnen av en rund form med avtakbar kant, ca. 22 cm i diameter.
Visp eggeplommer, sukker og vaniljesukker luftig i en bolle. Tilsett kremost, og rĂžr til en jevn blanding.
Visp flĂžte i en annen bolle, og vend inn kremostblandingen. Ha til slutt i sitronsaft og revet skall.
Hell rĂžren over bunnen, og sett i fryseren i minst 4 timer.
KjĂžr alle ingrediensene til den sĂžte pestoen i en kjĂžkkenmaskin. Ta ut ostekaken maks. 10 minutter fĂžr servering, og hell over pestoen. Dekorer med pinjenĂžtter og basilikumblader.
Her finner du veldig mange kakeoppskrifter
Her kan du sĂžke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved Ă„ legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnÄ store fordeler samtidig
FĂ„ ukens kake som nyhetsbrev