Så er den da også hentet fra Louisiana i USA hvor litt mer eksotiske ingredienser alltid har vært vanlig.
I oppskriften anbefales det å servere den med vaniljesaus, men prøv for all del nyrørt jordbærsyltetøy eller rett og slett bare friske jordbær. Det er mer enn søte nok nå å denne tiden av året.
Se våre andre oppskrifter på brødpudding
Få ukentlig kaketips: Abonner på vårt gratis nyhetsbrev
Louisiana Bread Pudding
Antall porsjoner
12
Tilberedningstid
Ingredienser
1
stk
2.5
dl
2.5
dl
3
stk
2
dl
4
ts
1
ts
1
ts
120
g
1
l
Fremgangsmåte
Bruk en stor bolle. Bryt loff i ca. 1cm. biter. Det gir ca. 2 liter brødbiter.
Bland inn rosiner, mandler, kokos og bland godt.
Visp egg og sukker til halvstiv eggedosis, bland vekselsvis i kanel,muskat, smør og melk.
Hell eggeblandingen over loffmassen, og bland godt med en stor skje til alt er jevnt fordelt.
Hell røren i smurt ildfast form eller langpanne (ca. 25x35cm).
Sett i kald ovn og sett den på 180 grader. Stek i 1 time og 10-15 min. til overflaten er gyllenbrun.
Server lunken med vaniljesaus.
Sendt inn av Mona
Foto: cobraphoto
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 Poeng
Graham's 20 Years Old Tawny
Portugal
Volum: 0.750 Pris: 549,90 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Ch. du Tariquet Les Dernières Grives 2015
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 249,90 Bestillingsutvalget -
82 Poeng
Mouton Cadet Réserve Sauternes 2014
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 281,50 Bestillingsutvalget -
Rochefort 8 Cuvée 2014
Belgia
Volum: 1.500 Pris: 330,70 Bestillingsutvalget