Ukomplisert drømmevin

Ukens vin er allsidig og lettlikendes samtidig som en gir veldig god valuta for pengene. Og så har den et navn som får oss å drømme om en mer krydret og lidenskapelig tilværelse.

Tango Bonarda 2008 (20100) er en av januars polnyheter som fortjener ekstra oppmerksomhet. Både fordi den har en veldig budsjettvennlig pris og fordi den er så uendelig lett å like. Ingen skarpe kanter for den gode friskheten i 2002-årgangen er pakket inn i en veldig behagelig bærsødme av både vill og tam avstamning. Tanninene er også myke og gode hvilket gjør at denne vinen kan brukes til de fleste retter, både kjøtt og fisk, eller grønnsaksretter for den saks skyld. Og selvsagt alene når du har lyst på et ukomplisert glass rødvin.

Tango Bonarda er som navner antyder argentinsk. Druen er veldig typisk for dette landets vinproduksjon og derfor har den ikke veldig godt rykte. Mange sammenligner den med gamay som er beaujolais-druen, og som gamay kan den lage alt fra vandig saft til riktig så interessant vin. Produsenten La Agricola arbeider veldig seriøst med denne druen som for Tangos del kommer fra Mendoza som er Argentinas viktigste vinregion og som ligger på samme breddegrad som Maipo-dalen i Chile. Stedet hvor La Agricola holder til heter da også Maipu. Kombinasjonen av høytliggende vinmarker, skrint jordsmonn og kontrollert utbytte sørger for god balanse mellom sukker og syrer i druene samt godt utviklete fargeemner i skallene, hvilket er forutsetningen for god rødvin.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin på mobilen
Står du på Polet og ikke husker hva Ukens vin heter, kan du få det på tekstmelding på mobiltelefonen din. I samarbeid med Cellus AS tilbyr Apéritif deg det.

Slik gjør du:
1. Skriv: ukensvin (i ett ord)
2. Send denne tekstmeldingen til telefonnummer 1986
3. Etter sekunder får du Ukens vin på displayet.

Få Ukens vin fast tilsendt
1. Skriv: varsle ukensvin
2. Send denne tekstmeldingen til telefonnummer 1986
3. Du får Ukens vin sendt til din mobiltelefon hver uke. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker å avslutte abonnementet, sender du kodeordet: Stopp ukensvin til 1986.
Pris for tjenesten er kr 5, - pr mottatte melding.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen