Valentines All Day Drinks

Om du velger å gjøre stas på kjæresten ute eller hjemme, kommer deilige og pirrende drinker godt med. Her er fire gode forslag fra Bølgen & Moi Briskeby.
Redaksjonen
12 Februar 2004 - 11:37

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Valentines Passion Breakfast

Fremgangsmåte

Ha et halvt glass friskpresset eplejuice, saften av en appelsin og to ringer ananas (kuttet i biter) i en blender. Tilsett kjøttet av én pasjonsfrukt og kjør sammen i ca 10 sekunder. Hell over i et langt glass fyllt med is.
Til garnityr har jeg (selvfølgelig) brukt kjærlighetsfrukt (Lichi).

Denne drinken er alkoholfri og full av sunn frukt og juice. Den passer derfor perfekt til frokost på sengen som en verdig start på denne dagen. Du kan gjerne variere denne drinken med annen frukt eller juice, men husk pasjonsfrukten. Det er jo det denne Valentinesdagen handler om.

Sendt inn av Øyvind Thue, BarsjefBølgen & Moi, Briskeby

Vurder oppskriften

Josephine's Will She Or Won't She Martini

Fremgangsmåte

Denne drinken krever litt forarbeid; Den består av vodka, tilsatt rosenblad og en liten smule kanel. La den stå en tid til smaken har markerer seg (ca. én uke). Deretter legges den på frys. Når tiden er inne er det bare å helle vodkaen (6cl) oppi et avkjølt cocktailglass og garnere med friskt rosenblad.

Denne klassiske Martini- varianten er som skapt for anledningen og passer utmerket som apéritif til en romantisk middag. Det er nesten  som å være på first-date igjen, eller er det kanskje det..? Uansett;  Will she or won't she?

Sendt inn av Øyvind Thue, BarsjefBølgen & Moi, Briskeby

Vurder oppskriften

Ruby Valentine

Fremgangsmåte

Alle ingrediensene shakes og siles i et avkjølt cocktailglass. Til garnityr har jeg brukt en halv skive grapefukt med et ananas- blad  i gjennom.

Etter en deilig middag, med alt som hører til, er intet bedre en myke ord og gode drinker. Se øynene hennes glitre idet du gir henne denne eksotiske edelstenen. Hvem trenger diamanter nå!

Sendt inn av Øyvind Thue, BarsjefBølgen & Moi, Briskeby

Vurder oppskriften

Long Kiss Goodnight

Fremgangsmåte

Her kreves også litt forarbeid; Ta en god flaske vodka og tilsett et par vaniljestenger (splittet på langs). Etter 3-4 dager har den fått et kraftig vaniljepreg og kan da legges på is.

Når tiden er inne tar man 8-10 friske bringebær og mudler dem i et shakerglass. Tilsett 4cl vaniljevodka og is. Drinken shakes og siles i et stort, avkjølt shotsglass (helst pousse-café).

Avslutt kvelden med å dele denne. Ord har gjort sitt og ører er myke og varme. En liten smak hver, før... - the long kiss goodnight.

Sendt inn av Øyvind Thue, BarsjefBølgen & Moi, Briskeby

Vurder oppskriften
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Norgesrekord i kokebokssalg

Eyvind Hellstrøms Grunnboka har snart solgt 200.000 eksemplarer på knappe tre måneder.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her