Drikke
Vinkurs 14. april - Vårens store vinfest på Onda

Vinkurs 14. april - Vårens store vinfest på Onda

Få sommerfølelsen og bli med på en spesialsmaking av herlige champagner, hvitviner og roséer, delta på spennende kurs og bli med i konkurransen om en middag for 2 på Onda Restaurant.
Redaksjonen
09 April 2013 - 01:38

Dette får du oppleve: Smak de beste hvitvinene og roséene til mer enn 30 vinhus, mat og vin i kombinasjon og eksklusive foredrag
Matservering: Ja. Smaksprøver på dedikerte stands for mat og vin i kombinasjon (se under).
Kursavgiften inkluderer: Inngang for én person, 1 krystallglass fra Riedel (verdi kr 220,-), dokumentasjon vinene, smaksprøver og foredrag 
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Kursets format: Åpen smaking

Dato og tid: Søndag 14. april 2013, kl. 13.00 - 16.00

Pris: kroner 395,- pr. person

Sted: Onda, Stranden 30, 0250 Oslo

Avbestillingsfrist: 07.04.13 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

En søndag i vinens tegn

Nå som våren er på full vei går vi inn i høytiden for årets deiligste hvitviner og roséer, og hva er vel bedre enn å lære mer om dem enn å bli med på denne søndagens unike arrangement?

Søndag 14. april kan du smake kvalitetsviner og slå av en interessant vinprat med representanter for mer enn 30 vinhus.

Her treffer du blant andre Domaine Laroche, Champagne Mailly, J.P. Chenet, Mazzei, Weingut Von Winning, St. Urbans-Hof, Allegrini og mange, mange fler.

Mat og vin i kombinasjon

Vin kommer ofte bedre til sin rett sammmen med mat, og under dette arrangementet får du muligheten til å smake perfekte kombinasjoner slik som

• Riesling til asiatisk mat
• Hvitvin til grillmat
• Kokkenes valg av mat til rosévin
 
På denne åpne smakingen kan du i ro og mak besøke de enkelte utstillerne, lære mer om vinene deres, smake nye årganger av gamle kjenninger og kanskje finne noen nye spennende viner.

Meld deg på ovenfor

Spennende foredrag

Det vil også være mulighet for å delta på eksklusive foredrag i løpet av arrangementet. Påmelding til disse foredragene skjer ved oppmøte.

• kl 13.30 - J.P. Chenets kvalitetsviner med Master of Wine Sebastian Bredal
• kl 14.30 - Tysk rieslings mange ansikter med Joachim Binz
• kl 15.30 - Champagne Grand Cru med Champagne Mailly

Vinglass til 220,- inkludert

Så mange gode viner på ett sted fortjener også like gode glass. Derfor har vi denne gangen inkludert et glass av typen Riedel Vinum Chianti i kursavgiften til dette spesialkurset.
 
Verdien på dette krystallglasset er kr 220,- og det er også ditt til odel og eie etter smakingen!

Meld deg på ovenfor

Vinn en middag for to på Onda

Bli med på en konkurranse med store vinnersjanser, for alle som deltar på søndagens arrangement kan nemlig være med i konkurransen om en middag for to på Onda Restaurant til en verdi av kr 3000,-!

Konkurransen går ut på at du skal gjette hvor mange vinkorker vi har plassert i en spesiell bolle på Onda på søndagens arrangement. Den som kommer nærmest i antall blir utropt som vinner av konkurransen.

Hver deltaker kan kun legge inn ett forslag som leveres under søndagens arrangement. I og med at det er et begrenset antall plasser til søndagens smaking, så har du store vinnersjanser!

For å delta i konkurransen må du ha meldt deg på arrangementet ovenfor.

Ta med din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig smaking.

Kursavgiften dekker:

• Adgang for én person til arrangementet
• Mulighet for å vinne en middag for 2 personer på Onda til kr 3000,-
• Smaksprøver under arrangementet
• Dokumentasjon på vinene som blir presentert
• Ett vinglass fra Riedel til en verdi av kr 220,-.

Meld deg på ovenfor

Vinsmakingen arrangeres av Vinordia, Arcus Wine Brands, Symposium og Excellars i samarbeid med Apéritif.

Program søndag 14. april 2013:

kl 13.00 - 16.00 Smakingen er åpen for Apértifs påmeldte

Foredrag:

kl 13.30 - J.P. Chenets kvalitetsviner med Master of Wine Sebastian Bredal (påmelding skjer ved oppmøte)

kl 14.30 - Tysk rieslings mange ansikter med Joachim Binz (påmelding skjer ved oppmøte)

kl 15.30 - Champagne Grand Cru med Champagne Mailly (påmelding skjer ved oppmøte)

(kl 17.00 - 19.00 Lukket smaking for Hotell- og restaurantbransjen - påmelding til hanne.wexelsen@arcus.no)

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne
Dagens rett

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne

Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her