Drikke
Vinkurs 18. mars i Oslo - De beste vinene fra 40 vinhus og vinn premier til kr 10 000

Vinkurs 18. mars i Oslo - De beste vinene fra 40 vinhus og vinn premier til kr 10 000

Bli med på en fabelaktig vinsmaking med en bredde du sjelden ser maken til, hvor du kan smake flere hundre viner og er med i trekningen av premier til en verdi av kr 10 000,-.
Redaksjonen
11 Mars 2014 - 12:58

Dette får du oppleve: Smak de beste vinene fra 40 vinhus - flere hundre viner å velge blant og stor konkurranse
Matservering: Nei.
Dette arrangementet passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Arrangementets format: Åpen smaking

Dato og tid: Tirsdag 18. mars 2014, kl. 17.00 - 21.00

Pris: kroner 395,- pr. person

Sted: Posthallen, Prinsensgate 8, 0151 Oslo

Avbestillingsfrist: 09.03.14 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail

Få førstehånds tips om nye kurs

Smak flere hundre viner

Hva er vel bedre midt i mars enn å lære mer om vin gjennom dette unike arrangementet hvor du vil finne en bredde du sjelden ser maken til.

Denne dagen får vi storfint besøk fra hele 40 vinhus, og du har en unik mulighet til å møte menneskene bak noen av verdens flotteste viner i det vi inviterer til Vinosus - glad i vin 2014.

Disse vinhusene kan du møte på Vinosus 2014

Smakfullt og unikt arrangement

Denne tirsdagen får du smake de deiligste musserende viner, friske hvitviner og roséer, samt elegante rødviner.

Representanter fra de enkelte vinhusene viser deg sine beste viner - du velger selv hvilke produsenter du ønsker å konsentrere deg om.

Arrangementet vil ta form av en åpen smaking med en rekke utstillere, hvor du selv kan velge hvem du vil besøke og hva du vil smake.

Vinn premier for kr 10 000,-

Bli med på en konkurranse med store vinnersjanser, for alle som deltar på denne tirsdagens arrangement er med i trekningen av fem eksklusive vinpremier til en verdi av over kr 10 000,-!

Vinnerne blir trukket blant de fremmøtte på arrangementet i Posthallen klokken 20.30.

Hver deltaker får ett lodd til trekningen som leveres ut ved registrering ved ankomst på arrangementet. I og med at det er et begrenset antall plasser til denne smakingen, så har du store vinnersjanser!

Dette kan du vinne:

• 1 Riedel Ultra Magnum dekanter, verdi kr 2 200,-
• 8 Riedel Vinum Bordeaux-glass, verdi kr 2 000,-
• 8 Riedel Vinum Chianti Classico-glass, verdi kr 2 000,-
• 8 Riedel Vinum Cuvée Prestige-champagneglass, verdi kr 2 000,-
• 1 Vinituri hurtigdekanter og 6 stk Riedel Vinum Brunello di Montalcino-glass, verdi kr 2 000,-

For å delta i konkurransen må du ha meldt deg på arrangementet ovenfor.

Ta med din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig vinsmaking på Vinosus 2014.

Kursavgiften dekker:

• Adgang for én person til arrangementet Vinosus 2014
• Smaksprøver under arrangementet
• Dokumentasjon på vinene som blir presentert
• En billett til trekningen av seks utrolige premier til en verdi av kr 10 000,-

Gå ikke glipp av denne unike smakingen - meld deg på i dag! NB - Begrenset antall plasser! 

Vinosus 2014 arrangeres av Vinum, Vinarius, og PlusVini i samarbeid med Apéritif.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her