Vin er lidenskap, og ingenting setter følelsene slik i sving som champagne.
Dyrk lidenskapen for verdens beste drikke ved å bli med på denne spektakulære champagnesmakingen.
Denne kvelden er det Cathinca Dege som lærer deg mer om champagne, vinens mange uttrykk og viser deg hvordan champagne utvikler seg over tid.
Her får du smake syrefrisk og elegant champagne, delikat rosé, champagner med ekstra lang lagring, årgangschampagne og vi avslutter selvfølgelig med en rik og kompleks prestisjecuvée.
Du får også smake en nyskapning denne kvelden, nemlig en champagne som er laget for å eksperimentere med smakstilsetninger.
En av verdens fremste eksperter innen champagne er svenske Richard Juhlin, som er kjent for sin utrolige luktesans.
Etter å ha smakt 8000 champagner har han samlet alle sine erfaringer i et unikt referanseverk innen champagne som i disse dager foreligger på norsk; En duft av champagne - 8000 champagner.
Du som deltar på denne champagnesmakingen er med i trekningen av tre eksemplarer av denne boken.
Pass på å ikke gå glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.
For noen viner er det ikke bare snakk om et sterkt renomme. Men - det blir nok bare med den ene smaken, for prisene er svært høye og volumene ørsmå. Trøsten er at det er masse annet godt nytt rødt i november.
Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.
Lær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».