Drikke
Vinkurs 21. mai i Oslo – Smak hundrevis av supre viner

Vinkurs 21. mai i Oslo – Smak hundrevis av supre viner

I løpet av denne onsdagskvelden får du sjansen til å bli kjent med flere enn 500 viner fra 50 vinhus.
01 Mai 2014 - 13:00

Finnes det noen bedre måte å bruke en maikveld på enn å lære mer om vin? Gjennom dette arrangementet vil du finne en bredde du sjelden ser maken til. Det blir storfint besøk fra 50 vinprodusenter, og du har en unik mulighet til å møte menneskene bak noen av verdens flotteste viner i det vi inviterer til Vårsleppet 2014.

Smaking og foredrag

Du får smake de deiligste musserende viner, friske hvitviner og roséer, samt elegante rødviner. Representanter fra de enkelte vinhusene viser deg sine beste viner - du velger selv hvilke produsenter du ønsker å konsentrere deg om. Arrangementet vil ha form som en åpen smaking med en rekke utstillere.

Her er alle de spennende vinene du kan smake

Du vil også kunne delta på foredrag i løpet av kvelden. Det er ingen påmelding til disse, men det er først til mølla-prinsippet som gjelder. Mer informasjon får du ved oppmøte.

Ta med din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig vinsmaking på Vårsleppet 2014.

Kursavgiften dekker:
• Adgang for én person til arrangementet Vårsleppet 2014
• Smaksprøver under arrangementet
• Dokumentasjon på vinene som blir presentert
• Foredrag

Dette får du oppleve: Smak de beste vinene fra 50 vinhus - flere hundre viner å velge blant og gratis foredrag.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Arrangementstype: Åpen smaking.

Dato og tid: Onsdag 21. mai 2014, kl. 16.00 –  ca. 20.30.
Sted: Posthallen, Prinsens gate 11, 0151 Oslo.
Pris: kroner 395 pr. person.
Avbestillingsfrist: 11.05.14 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no. Spørsmål? Send en mail.

 

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene
Guide
Oppskrifter med agurk

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene

Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene
Guide
Oppskrifter med agurk

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene

Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør smaken av Norge til levevei - studiet for deg som vil jobbe med norsk tradisjonsdrikke

Fagskolen i Vikens utdanningstilbud Norsk tradisjonsdrikke som reiselivsprodukt er skredderskydd behovet til norsk reiseliv, og tar opp nye studenter i høst.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her