DAGENS RETT: Wokpanne med marinert kylling

Dagens rett Wokpanne med marinert kylling

Prøv denne lettlagete wokpannen med kylling

Med denne gode oppskriften lager du raskt en fest midt i uken, og når du marinerer kyllingen blir woken om mulig enda bedre.

Dagens asiatiskinspirerte rett har egentlig alt, for den er enkel, rask og sunn. Og som om ikke det var nok, den smaker aldeles nydelig. 

Oppskriften kan varieres i det uendelige etter hva du har i kjøleskapet av grønnsaker. Det meste fungerer i en wokpanne så lenge du skjærer grønnsakene i tynne nok strimler eller biter til at de rekker å ble gjennomvarmet, men fortsatt sprø i wokpannen. 

Slik blir du en kløpper med woken

De beste oppskriftene med kylling

 

Wokpanne med marinert kylling

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

25 minutter

Ingredienser

Sur-søt marinade
Wokgrønnsaker
2 stk
1 stk
10 stk
2 stk

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene til marianden.

Skjær kyllingfileten i tynne strimler og mariner kjøttet så lenge du har tid, gjerne over natten i kjøleskap.

Stek litt og litt av kjøttet om gangen raskt over høy varme i en wok eller stekepanne med høye kanter.

Kutt grønnsakene i grove biter.

Ta opp kjøttet og stek grønnsakene til de er så vidt møre. Ha kjøttet tilbake i pannen og la alt bli varmt.

Server med nudler, couscous eller ris. Søt chilisaus smaker godt til.

Slik blir du en kløpper med woken

De beste oppskriftene med kylling

De beste wokoppskriftene finner du her

Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av

Foto: Matprat/Alf Børjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen