Shake alle ingrediensene sammen med is og hell over i et avkjølt cocktailglass. Blåbær som garnityr.
Det er i hvert fall tilhengerne av hvit og grønn asparges enige om, nemlig at hollandaise er det beste tilbehøret.
Les hele sakenNår du ikke lenger får den maten du er vokst opp med, lager du den selv. Michelle Zhao tar dette ett skritt lenger med Banzha og introduserer bergensere (og andre nordmenn) for en helt ny smak av Kina.
Les hele sakenSå Stock er det denne kvelden duket for bobler i ypperste klasse fra Champagne Louis Roederer, Champagne Valentin Leflaive og André Clouet satt til lekre retter som er disse edle dråper verdig.
Les hele sakenDet mest klassiske følget til nyttårskalkunen av alle er waldorfsalat. Her får du tre forskjellige oppskrifter.
Les hele sakenDomaine de la Suffrene og Château de Roquefort drar i gang en vennskapelig duell om hvilke av deres sommerlige Provenceviner som passer best til kveldens delikate meny
Les hele sakenMens toppvinene nærmer seg to tusenlapper, er dette konseptet reneste røverkjøpet, og uten at du går glipp av all energien.
Les hele saken