Pasjonsfruktsirup gir en veldig god syrlig tropisk fruktkarakter til drinker.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Pasjonsfruktsirup gir en veldig god syrlig tropisk fruktkarakter til drinker.
Tonkabønnesirup gir drinker en aromatisk karakter midt mellom marsipan/mandler og vanilje.
Her oppskriften til ingefærsirup. Den kan du bruke i drinker og eksempelvis i te og varm melk. Den gir en særegen og deilig smak.
Britenes versjon av gløgg heter mulled wine. Den består av rødvin og krydder. Har du en skvett boksvin igjen kan du bruke den. Følg den meget enkle oppskriften.
Denne sirupen kan brukes i drinker i stedet for sukkerlake og når du vil ha litt ekstra smak. Prøv den også i desserter.
Du kan selvfølgelig lage en helt alkoholfri julegløgg. Det er fort gjort og den smaker fortreffelig.
Det beste er å varme vin med krydder dagen før og la det stå kaldt frem til festen for å få fram smakene bedre.
Hvit gløgg er enkelt å lage og ferdig på 15 minutter. Egner seg god som bowle.
Det er den meksikanske ingrediensen achiote som gjør denne tequiladrinken til noe helt for seg selv. Lag en Achiote margarita. Her oppskriften.
Denne kommer så vel barn som voksne til å sette pris på. Varm sjokolade pyntet med marshmallows og et dryss av kakao blir en hit
Eggnog er en gammel amerikansk og canadisk tradisjonsdrink, Brukes ofte som bowle
Frappé er iskaffe som toppes med pisket fløte. Du kan bruke den som en dessert eller som en forfriskende oppkvikker.
I denne deilige og oppkvikkende drikken trenger du ikke mange ingredienser. Men en dobbel espresso må du ha. Resten finner du i oppskriften.
Dette er en kaffedrink brygget på en helt spesiell måte som du kan lese om i oppskriften.