Med tabasco får du en smaksopplevelse du ikke glemmer. Og en drink du garantert vil mikse igjen.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Med tabasco får du en smaksopplevelse du ikke glemmer. Og en drink du garantert vil mikse igjen.
Denne drinken skal du servere med en selleristang. Den vil sette prikken over i-en. Garantert suksess. Drinken er komponert av Jesper Lind, Internasjonalen Bar i Oslo.
Denne drinkoppskriften fra Bakgården Bar i Kristiansand vil garantert gi deg smaksfull varme.
Denne drinken, kan den gjerne serveres som en herlig avslutning på et godt måltid som en egen dessert.
Har du glemt hvordan vodka smaker i rushet etter å teste ut all verdens gintyper, kan du prøve denne vodkaklassikeren. Du lager den på fem minutter.
For mange er det fortsatt godt utenfor komfortsonen, både med hvitløk og chili i en drink, men det er veldig morsomt å by på drinker hvor du selv har laget ingrediensene.
Det er den kjente bartenderen Jesper Lind på baren Internasjonalen i Oslo som har komponert denne deilige drinken.
Denne drinken er det ikke noe hokus pokus med. En liten touch av appelsin, både i og på glasset, blir resultatet en frisk og karaktersterk som du kommer til å mikse flere ganger
Bloody mary lages vanligvis med vodka, men i dag er det lov å banne i kjerka og lage versjoner av det meste. Bourbon i en bloody mary er derfor helt innafor - og ikke minst veldig godt.