En klassisk negroni har fått ny oppmerksomhet og er en drink som etterlater et varig og positivt smaksinntrykk.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
En klassisk negroni har fått ny oppmerksomhet og er en drink som etterlater et varig og positivt smaksinntrykk.
Dette er verdens mest berømte romdrink. Vi gir deg selvfølgelig den klassiske oppskriften.
Med vodka blir Snowball sterkere, men også tørrere og lime frisker opp. Det er likevel eggelikøren som gjør susen.
Slik gir du julebrusen en voksnere smak, helt uten eller med alkohol.
Du kan lage drinken med den type whisky du liker best, det vil si med eller uten røykkarakter. Eller du kan velge en helt annen type brennevin - for en mary kan lages på mange måter.
Mango lassi er en klassiker som følge til indisk mat. Da er den alltid alkoholfri. Denne er det ikke.
Soltero Y Sabroso betyr rett og slett enkel og velsmakende drink på spansk. Og den lever godt opp til navnet.
Det er selvfølgelig mulig å lage en alkoholfri drink som smaker supert. Her har du oppskriften på en som garantert vil falle i smak.
Cachaça er Brasils nasjonalbrennevin som lages av rørsukker og den riktige ingrediensen til den forfriskende drinken caipirinha.
Mezcal, rødbeter og lime i en drink er nok en ny opplevelse for de fleste. Denne anbefales på det sterkeste.
Denne varianten av klassikeren Bloody Mary er med akevitt og gir en liten annen og ekstra krydret karakter.
Vi har fått barsjef på Lysverket i Bergen, Kasper Lygre Gulbrandsen, til å lage sin tolkning av årstiden. Høstlige tendenser har han valgt å kalle drinken.
Daiquiri er en sommerfavoritt, men med akevitt og dill blir den riktig så høstlig. En frisk og smaksrik start på kvelden, signert bartender Kasper Lygre Gulbrandsen, Lysverket i Bergen.