I den opprinnelige Fjellbekk ble det brukt Sprite. Limonade er bedre. Fra butikken eller hjemmelaget. Frisk skal drinken være.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
I den opprinnelige Fjellbekk ble det brukt Sprite. Limonade er bedre. Fra butikken eller hjemmelaget. Frisk skal drinken være.
Dette er oppskriften som blir brukt av bartenderene ved Raffles Hotel i Singapore, stedet hvor denne drinken så dagens lys første gang.
Kombinasjonen av bourbon og mynte er velkjent gjennom blant andre Mint Julep - men her får den følge av deilig norsk eplemost.
Whisky smash er så enkel som den høres ut som, men smaker himmelsk og er en perfekt sommerdrink.
Drinkoppskriften er kreert av den kjente bartenderen Chris Grøtvedt.
En blomsterversjon av den klassiske friske, syrlige Daiquiri. Hylleblomstlikøren bringer sommerstemningen med seg året rundt.
I denne varianten av daiquiri bruker du sitron i stedet for lime og litt calvados i tillegg til rom. I stedet for calvados kan du bruke eplemost.
Lag en drink med Jack Daniel's, friske bringebær og tranebær som du topper med champagne. Du vil elske den og alle som er sammen med deg.
Snodig navn på en drink, men likevel; Flekken er en både smaksrik og fargesterk kandidat til helgekosen.
Kamikaze er mest kjent som shot, men er egentlig en margarita med vodka og uten saltrand.
Drinkens navn er inspirert av Smirnoffs Moskva-opprinnelse samt illustrasjonen på koppene. Den ble servert i på Cock’n Bull i Hollywood.
I klassikeren Moscow Mule, er vodkaen i denne oppskriften byttet ut med gin. Dermed har du enda flere måter å servere alles favorittsprit på.
En lekker kombinasjon av fatlagret rom, masse mynte, lime og litt champagne.
Vil du løfte Espresso martinien et par hakk skal du toppen den med revet sjokolade.
Dene drinken er komponert en den berømte bartenderen Tom Baker fra Australia.
Irish coffee kan fint drikkes kald - som i en espresso martini. Denne oppskriften kombinerer de to favorittene.
Hva du velger er en smaksak, men den beste løsningen etter vår mening er en så tørr sider som mulig. Det matcher både bourbonen og ingefærølet godt.
Hvis du erstatter hylleblomstsirupen med hylleblomstlikør som St. Germain, blir denne drinken litt sterkere. Det gjør kanskje ikke noe.
Vanilla sour er en vanilje-vodka basert versjon av vodka sour. Her med Absolut Vanilia.
Røde drinker har en helt spesiell effekt på oss. De gir umiddelbar lyst på en slurk og når kombinasjonen av farge og smak er så god som i dette tilfellet, behøver du ikke en gang være en veldig avansert bartender.